Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Formular de înscriere membru

Ce înseamna sa fii membru al cooperativei Livram din Gradina?

Pentru noi, stilul de viață sănătos este foarte important și, de aceea, îl promovăm prin intermediul produselor noastre naturale. Prin urmare, Livrăm din Grădină vă oferă cele mai bune produse bio existente pe piața românească. Și, devenind membru al cooperativei, vei susține alături de noi producătorii locali.


Procesul/Cum devii membru?

Este simplu! Poți deveni membru al cooperativei Livrăm din Grădină prin completarea formularului de înscriere de pe site-ul nostru, livramdingradina.ro. După ce ai completat formularul, ai început să faci parte din comunitate.

Taxa

Membrii cooperativei Livrăm din grădină au două variante de plătire a taxei de membru. Prima este reprezentată de o taxă anuală de 100 Lei care le va aduce 10 % discount la comenzi. A doua variantă este plata unei taxe în valoare de 200 lei și primesc 20% discount la comenzi.

Avantaje

Există numeroase avantaje de pe urma cărora o să beneficiezi dacă te înscrii în comunitatea Livrăm din grădină. Printre ele se numără faptul că vei primi discount la comenzile pe care le faci, precum și faptul că vei informat de fiecare dată în ceea ce privește reducerile sau ofertele promoționale. Și nu putem uita de faptul că vei beneficia de produse 100% naturale, livrate direct de la producătorii locali (din județe limitrofe municipiului București – Dâmbovița, Giurgiu și Ialomița).

Formular de înscriere